Diensten

NIEUWBOUW

De constructies gerealiseerd door Fr. Missotten kan gemakkelijk worden vergeleken met de oude stijlvolle woningen van onze voorouders. Het enige verschil is dat nu de huizen zijn allemaal uitgerust met de meest moderne wooncomfort op het gebied van isolatie, verwarming, dubbele beglazing en mooie hoogwaardige afwerking.

Fr. Missotten maakt uw bouw dromen waar! Met behulp van onze expertise. Want dat is waar we voor staan in principe: een partner die naar je luistert en helpt u bij het realiseren van uw eigen constructie ideeën. Een nauwkeurige en deskundige follow-up van het bouwproject leidt altijd tot een bevredigend resultaat. We niet bouwen van een standaard woning, maar een verblijf in uw stijl, die aan uw wensen en behoeften en met de gewenste hoogwaardige afwerking.

Als u kiest voor Fr. Missotten, u kiest voor een vlotte samenwerking en expertise die voldoet aan de hoogste eisen. Onze ervaring op het gebied van traditionele en regionale stijlvolle woningbouw, stelt ons in staat om u een complete service in de verdere ontwikkeling van de plannen, de keuze van materialen, zowel oude als nieuwe, en de uitvoering van de constructie als zodanig aan te bieden.

RENOVATIES

Afgezien van nieuwbouwprojecten, Fr. Missotten Villabouw is ook betrokken bij renovaties van bestaande gebouwen. Villa’s en woongebouwen zijn gerenoveerd, maar behouden de charme van een oud gebouw.

INTERIEUR

Interieurontwerp is ook een van onze belangrijkste troeven, aangezien het passende interieurontwerp, samen met de juiste materiaalkeuze, ervoor zorgt dat het karakter van een gebouw maximaal kan worden gerespecteerd. Afwerking, sanitair, keukeninrichting, etc.

Kortom, alle elementen die van functioneel wonen een echte levenskunst maken.

Welke stijl u ook kiest, we zullen er altijd voor zorgen dat we u de meest perfecte en weloverwogen uitvoering en afwerking bieden, aangezien we uitsluitend materialen van eerste kwaliteit en authentieke interieurelementen gebruiken, zoals exclusieve handgemaakte steen, massieve deuren en trappen in oud en nieuw eiken, vloeren in kerktegels.

Translate »