Boek

Bestel:

VILLAS

FRANK MISSOTTEN

Fotograaf: Cees Roelofs

Gebruik het bestelformulier rechts om het boek te bestellen.

Prijs: € 49,90

Transportkosten :
+ € 8,60 binnen België
+ € 15,00 buiten België

De bestelling zal naar u verzonden worden zodra wij uw betaling binnen hebben op het rekeningnummer :

ING 363 1219227 74

VAN KEMPISCH TOT MANOIR – TRADITIONELE WONINGBOUW

Driehonderd en vijftig topklasse residenties na de regionale mode, maar met een eigen stem van de eigenaar. Eén voor één ze uitstralen wat is gebouwd door het bedrijf sinds 1984: Vakmanschap met een hoofdletter C. Een exclusieve combinatie van persoonlijkheid en perfectie.

Dit zijn letterlijk droomhuizen: ze hebben alle wensen van de eigenaar gerealiseerd. Echter, Frank Missotten blijft bescheiden op de achtergrond het verlaten van de kredietwaardigheid van de ontwerpen om de regionale geschiedenis en gebruiken. Alle wensen komen uit de cliënt zelf. De krachtige interieur wordt gedaan door het interieur ‘t Koetshuys. De prachtige schrijnwerk is de trots van Belle-Epoque.

 

VILLAS – FRANK MISSOTTEN

Projecten op maat, met aandacht voor de behoeften van de toekomstige bewoners en een internationale scope, dat zijn de waarden van Frank Missotten.   Hij bouwt zowel nieuwbouw als renovatie en de totale vormgeving van vrijstaande woningen of appartementen, met aandacht voor detail en de juiste verhoudingen. Ook de omgeving van het gebouw wordt meegenomen.

    Translate »